About us

Elin de Bruijn

Ik wilde altijd dit doen omdat ik een vriend heb die een kettingzaagfanaticus is en dit een prethobby is ik niet aan om het even wat kan meer denken om te doen waarmee. Het is ook een avontuur van het leren van nieuw iets elke dag, zodat is het een perfecte pasvorm voor me.

Wat zijn uw favoriete dingen over het werken aan op kettingzaag betrekking hebbende projecten?

Ik houd van hebbend heel wat mensen help me met mijn projecten. Ik heb gewerkt aan op kettingzaag betrekking hebbende projecten vóór en het is altijd pret en het belonen om de reacties van de mensen in kwestie te zien. Het is ook een zeer vervullend proces voor me om te zien hoe het uitwerkt. Ik ben zeer hartstochtelijk over het kettingzaagwerk en heb heel wat ideeën en dromen voor het. Ik heb zelfs sommige van mijn eigen projecten gehad die het aan het volgende stadium van ontwikkeling hebben gemaakt dat ik super trots van ben.

Mijn Ebook, die Kettingzaag wordt genoemd: De Gids van de Uiteindelijke Beginner voor de Hulpmiddelen en de Technieken van de het Levenscyclus van de Moderne Kettingzaag, is ook beschikbaar bij de Amazon Kindleopslag. Als u van deze blog houdt en andere posten wilt lezen, kunt u aan mijn adressenlijst intekenen of me volgen op tjilpen.

Hier zijn de twee foto's hierboven – mijn allereerste gebruik van een kettingzaag als hobby, en het eindproduct na voltooiing. In het definitieve beeld ziet u de kettingzaag werkend zijn magisch en snijdend mijn volledige tuin aan de grond. De reden die ik heb beslist om naar de kettingzaag over mijn zaag te gaan is omdat de zaag een hoger tarief van knipsel had en het nam over een langere minuut. Nochtans, zal de zaag absoluut grotere bomen zoals cactussen en succulents snijden. Enige downside is dat het tot uw garage een veel aardigere plaats gaat maken en uw buren een beetje jaloers maken! Deze post wordt gesponsord door het bedrijf dat mijn kettingzaagkettingzaag maakt.

Toen ik deze Blog in 2009 begon wilde ik over kettingzaag schrijven. Het is een wapen en een hulpmiddel maar ook een beroep en het leven en dat was wat tot deze Blog een succes maakte.

Het is een genoegen voor me om kettingzaag met u te delen. Er zijn vele video's en beelden over kettingzaag en ik ben gelukkig om u de resultaten te tonen. Het is belangrijk om te herinneren dat de hulpmiddelen die in kettingzaag worden gebruikt niet zeer verschillend van die gebruikt in andere banen zijn. Met andere woorden is het geen verschillend dan in de meeste andere industrieën. Het belangrijkste ding moet de juiste hulpmiddelen vinden en hen gebruiken voor de in hand baan. Om de hulpmiddelen te vinden, gebruikte ik Google en u kunt de lijst van hulpmiddelen op deze pagina vinden. Deze blog wordt geschreven door me en ik eis geen gezag. Al mijn informatie werd gebaseerd op een paar websites die ik online en in de krant vond.